Knapheideweg 83
6562 DS Groesbeek

info@babybubblespa.nl
06 - 193 489 92
  • Friday

    9 - 20

  • Saturday

    9 - 20

  • Sunday

    9 - 20

Cadeaubon

Bij al onze arrangementen staat rust en ontspanning voor uw baby centraal, maar papa en mama worden bij ons ook niet vergeten. Al onze behandeling en arrangementen moeten een ervaring voor ouder en kind om nooit te vergeten zijn.

Onze behandelingen zorgen niet alleen voor ontspanning, maar dragen ook bij aan het lichamelijk en geestelijke welzijn van uw baby. Zo werken de behandelingen bijvoorbeeld tegen buikkrampjes, huilbaby’s, baby’tjes met een moeizame motoriek en verbeterd de kracht en stabiliteit van uw baby. Door het warme water kan uw baby op een gezonde manier zonder de gewrichten te belasten bewegen, geheel veilig en onder begeleiding van een professional.

Het leukste Cadeau om te krijgen

Cadeaubon verzilveren

Heb je een cadeaubon ontvangen en wil je een afspraak maken? Klik hiervoor op de knop “cadeaubon verzilveren”. Kies de behandeling en voer de (kortings) code in welke te vinden is op de achterzijde van je cadeaubon. Wanneer de boeking is afgerond ontvang je een persoonlijke bevestigingsmail van de afspraak. Let op: floaten is mogelijk vanaf 14 dagen t/m 12 maanden dus plan op tijd je afspraak in.

Cadeaubon kopen

Vul onderstaande formulier in om een cadeaubon aan te vragen. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in elk bedrag vanaf €20,00. Na ontvangst van je aanvraag zullen wij je een betaallink sturen. Nadat je de betaling hebt voldaan zullen wij per post de cadeaubon toesturen binnen 2 á 3 werkdagen binnen Nederland.