fbpx
Over ons
Baby Bubble spa
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over ons

Over Baby Bubble Spa

Als moeder van twee kinderen heb ik de ervaring dat het niet altijd allemaal vanzelf gaat. Doordat onze kinderen als baby met lichamelijke ongemakken kampte miste ik wel de extra handvaten en tips bij alternatieve mogelijkheden ( ook al was ik met mijn kindjes in goede handen bij deskundige). Ik voelde mij verdwaald en onzeker. Ik ben daarna zelf gaan onderzoeken wat ik eventueel zelf nog voor mijn baby kon betekenen. Wat ikzelf prettig vond als moeder en wat goed voelde. Al snel kwam ik in aanraking met baby massage en yoga, kort daarna ook met hydrotherapie. Ik merkte dat mijn kindjes hiervan verlichting ondervonden. Als moeder kreeg ik vertrouwen in mijzelf en dat gevoel kon ik overdragen aan mijn kleintjes. Ik voelde me meer verbonden met mijn kleintje en kreeg andere inzichten en manieren om in contact te staan met mijn baby. 

Baby Bubble Spa profiel

Gediplomeerd docente babymassage en yoga

Inmiddels ben ik zelf gediplomeerd docente babymassage en yoga.

Mijn passie is ouders te helpen bij de ongemakken van jonge kindjes en het overdragen van de kennis die ik in de jaren heb opgedaan. De rust zien terug keren in een gezin en de binding met jou en je kindje te versterken! ik heb zelf ervaren hoeveel verschil dit kan maken voor ouder, maar vooral voor je kindje.

In mijn spa wil ik jullie een momentje voor jezelf geven en alles samen laten komen door massage, yoga en hydrotherapie. Ook geef ik je die handvaten waar ik destijds naar opzoek was zodat jullie samen kunnen genieten van de mooie momenten samen.

Hopelijk tot snel, Joyce Joosten

Laat jouw baby genieten in warm gezuiverd bubbelend water

Al onze badjes worden gevuld met gezuiverd en gereinigd water. Hier voegen wij geen chloor of andere chemische stoffen aan toe, omdat dit natuurlijk niet fijn is voor de babyhuidjes. In onze spa zetten wij hygiëne en comfort boven alles. Daarom gebruiken wij ook een speciaal waterfilter. Hierdoor wordt het (al gezuiverde) water uit de leidingen extra gereinigd en komen er zelfs de kleinste vuildeeltjes niet in het water terecht. Daarnaast worden de badjes na elk bezoek grondig gereinigd, zodat elke baby optimaal kan genieten van een heerlijk schoon badje.